Shadow of Subconsciousness

Friday, 2 December 2016

Upcoming video(s)


First: tiny apology that the video(s) are going to be in Finnish. And second: 'cause this post is about them, I'm going to switch my language into Finnish aswell. Oops!


Näen ystävääni Saria taas tässä lähiaikoina, ja ajattelimme että voisimme pitkästä aikaa kokeilla tehdä kunnon videota. Toteutimme yhdessä videopostauksen kesällä 2012, josta yllätys yllätys on vierähtänyt jo tovi (video on itseasiassa vielä internetissä, ovelimmat teistä löytävät sen kyllä!). Yritimme kuvata uutta kesällä 2014, mutta siitä huolimatta että vietimme lattialla istuen kerskumatta varmaan kuusikin tuntia, päivänvalo kerkesi kadota, sillä emme vain millään voineet lopettaa nauramista.. Yritä siinä nyt sitten kuvata jotain (:D).

Ideana olisi tällä kertaa toteuttaa kysymyspotauksen sijaan Most Likely To tägi, mutta hieman omalla twistillä. Ketkä eivät tätä tägiä tunne, ideana on siis erilaiset kysymykset, joihin molemmat vastaavat samaan aikaan lappua (molemmilla on kaksi lappua joissa on oma- ja toisen nimi) pitämällä kumpi todennäköisemmin tekisi tämän asian. Esimerkki: Kumpi todennäköisemmin tippuisi ojaan? Ja paljastamme mielipiteen/tiedon lappua näyttämällä, ja mieluusti myös perustelemme vastauksemme, mikä on itsestäni ainakin se hauskin osuus mahdollisesti heräävän keskustelun takia. Omalla twistillä siten, että käytämme videossa alkuperäisten kysymysten lisäksi myös omiamme, sekä mahdollisesti myös teidän kysymyksiä.

Eli jos sinulla on joku asia, jonka haluaisit tietää tai yksinkertaisesti johon haluaisit nähdä aidon reaktiomme tämän Most Likely To tägin tiimoilta, heitä ihmeessä kommenttikenttään. Viimeinen päivä jolloin kysymykset varmasti ehtivät mukaan on 9.12., go!

2 comments

 1. Great minds think alike, ajateltiin systerin kanssa vähän aikaa sit kans et voitais kuvata toi sama tagi! :D

  Kumpi teistä todennäköisemmin:
  - unohtaa salasanansa blogiin/twitteriin/yms.
  - nukahtaa kesken elokuvan
  - nauraa vakavassa tilanteessa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, cool! Odotan innolla teidän videota. :D
   Kiitus oikein paljon kyssyäreistä. ^,.,^

   Delete